FFOIF

Atom Airsoft

Atom Airsoft on airsoft-tuotteiden erikoisliike joka myy, korjaa ja virittää airsoft aseita kilpailukykyiseen hintaan. Yritys toimii itse maahantuojana ja tästä syystä voi tilata asiakkaan pyynnöstä myös erikoisempia tuotteita.

Proairsoft

Proairsoft on jo 20 vuotta harrastuksen parissa toiminut airsoft-aseiden ja varusteiden erikoisliike. Yritys on kiistatta alan markkinajohtaja sekä vähittäismyynti- että tukkupuolella. Löydät proairsoftin laajasta valikoimasta harrastukseen tarvittavat aseet ja muut varusteet.

Airsoft-tuotteiden lisäksi liike myy varusteita, joita myös turvallisuusalan henkilöt ja retkeilijät voivat käyttää.

Jämsän paintball

Jämsän paintball on toiminut vuodesta 2002 keskellä Suomea. Tällä hetkellä asiakkaiden käytössä on yli 9 erilaista pelikenttää sekä lämpimät pukuhuoneet huoltotilalla. Lisäksi löytyy nopea kaasugrilli grillailuun, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Aikaa kuluu useampi tunti rennosti pelaillen kavereiden kesken. Peliporukoita on laidasta laitaan mm.: tykyryhmiä, kaveriporukoita, synttäri- tai polttariporukoita, läksiäisjuhlijoita, eläköitymisjuhlijoita, lasten- ja nuorten ryhmiä, lomailijoita jne.