Idea erillisestä henkilöllisyydestä lähti Carrington 2:n kohdalla havaitusta pelaajien yksilöintiin liittyvästä ongelmasta. Esimerkiksi poliisilla oli paljon vakioasiakkaita, jotka tunnettiin vain ulkonäön perusteella. Myöskin töistä saatavien palkkioiden jako oli paikoittain hieman epävarmaa, kun tehdystä työstä olikin useampi henkilö vaatimassa saataviaan.

Henkilöllisyys tuo hieman uusia ominaisuuksia peliin. Esimerkiksi neuvoston tarjoamat lainat tai poliisin tietojärjestelmät.

  • Henkilöllisyyttä tulee hakea erillisellä lomakkeella. Lähtökohtaisesti kaikille myönnetään henkilöllisyys
  • Mikäli pelaajalla ei ole henkilöllisyyttä kaupungin alueella voidaan hänet pidättää järjestys- tai turvallisuuspoliisin toimesta.
  • Henkilöllisyys pitää pystyä todistamaan poliisin pyydettäessä
  • Henkilöllisyyteen on erikseen merkitty mikäli henkilö on Jämsän kaupungin kansalainen. Kansalaisuuden kautta pelaaja saa erilaisia etuisuuksia(esim osalle kauppiaista halvemmat hinnat yms..). Kansalaisuuksia myönnetään ennen peliä erikoisrooleille tai erillisellä sähköpostihakemuksella ( [javascript protected email address] )
  • Mikäli pelissä pilaa pelihahmonsa maineen, voi uuden henkilöllisyyden ostaa esim. mafialta tai huumeparonilta.

Hae henkilöllisyyttä täältä Huomioi, että sinun tulee olla ilmoittautunut peliin ja tietää ilmoittautumisesi ID-numero (Sen voit tarkistaa kuulaportista kohdasta "Hallitse omaa ilmoittautumista")

Hae henkilöllisyyttä