Saastuneiden toiminta pelissä

Olemme koonneet ohjeen saastuneiden kohtaamisesta ja toiminnasta tulevassa pelissä.

Tutustu ohjeeseen huolella: turvallisuusohjeet_sairastuneet.pdf

Lue lisää


Perjantaina pelialueelle?

Oletko saapumassa alueelle jo perjantaina?

Laitathan viestiä info@ehasa.org otsikolla "Carrington 3 saapuminen perjantaina" peliporukkasi nimilistaa ja arvioitua saapumisaikaa niin laitamme kootusti infoviestiä liittyen perjantain järjestelyihin. 

Osa alueesta on nimittäin vielä perjantaina varattu paintball-käyttöön iltapäivään asti.

 

 

Lue lisää


Lisää ajankohtaista infoa

Tämä viesti on myös lähetetty sähköpostitse kaikille peliin ilmoittautuneille.

Lääkintä ja sideharsot

Tietyt osapuolet(bbs, poliisi) voivat käyttää ns. taktisia ensihoitajia. Taktinen ensihoitaja vastaa lääkäriä.

Siviiliosapuolilla lääkinnästä vastaa erikseen määrätty lääkäri. Lääkärin lisenssiä voi hakea Neuvostolta mikäli kokee omaavansa ammattitaidon ja tarvittavat varusteet roolia varten.

Jokainen pelaaja jolla on hallussaan sideharso(Ihan oikea kunnon sideharso) voi parantaa haavoittuneen pelaajan. Parannettu pelaaja tippuu seuraavasta osumasta. Vain lääkärit tai taktiset ensihoitajat voivat poistaa sideharsoja(2min).

 

Huumeiden myynti

Viime vuoden ongelma ingame-huumeiden arvon laskusta on pyritty ratkaisemaan siten että pelinjohto ostaa ingame-huumeita erikseen määrätyiltä henkilöiltä. Eli ingame-huumeiden hallussapito, niin laitonta kuin se onkin, on loppujenlopuksi ihan kannattavaa touhua mikäli ne saa joskus myytyä. Pelinjohto maksaa ingame-huumeista hyvin anteliaasti, joten kannattaa alkaa etsimään kiinnostuneita ostajia pelialueelta.

Huomioi, että ingame-huumeiden valmistuksen yksinoikeus on vain Huumeparonilla. Muiden kuin em. osapuolen pelaajien on ehdottomasti kiellettyä ottaa mukaan tapahtumaan mitään omia huumeisiin viittaavia proppeja!

 

Pelialueen rakennukset

Pelialueen rakennuksia ei voi etukäteen varata kuin erityistapauksissa. Lähtökohtaisesti pelaajat voivat varata rakennukset siinä järjestyksessä kun saapuvat alueelle. Kuitenkin tietyt erikoisroolit ja osapuolet priorisoidaan rakennusten suhteen.

Kartta pelialueen rakennuksista: http://carrington3.ehasa.org/kartta_03.png

Varattuja rakennuksia ovat: X; bussit; Bar Cactus; 609; Club Pusu; Neuvosto, paikallispoliisi; Sewell Mining; Asekauppa, paikallislehti; ORG

 

Uudelleensyntyminen

Uudelleensyntymissääntöä on uusittu seuraavasti(EI KOSKE BBS, AGENCY):

Uudelleensyntyminen tapahtuu tasalta(xx:00) ja puolelta(xx:30), uudelleensyntymispaikalla(asekauppa,paikallislehti) tulee olla vähintään 30 min ja enintään 60 min.

Esimerkkejä:

·        Saavun respalle 16:45. Voin respata 17:30

·        Saavun respalle 16:30. Voin respata 17:00

Uudistuksen tavoitteena on muistuttaa pelaajia, että se aseenkäyttö tai martyrismi ei aina ole helpoin vaihtoehto esimerkiksi poliisia vastaan, vaan esimerkiksi 15min ”häkissä” on helpompi kuin 45min respalla.

 

Aseluvat

Aselupia on myönnetty tällä hetkellä 66:lle henkilölle, eli lähes kaikille sitä hakeneille.

Bumerangina lupahakemus lähti seuraavanlaisissa tapauksissa:

·        Ak47 metsästykseen

·        Ak74 metsästykseen(sama metsästysseura kuin yllä)

·        Lyhennetty G3 Ex-vaimoa vastaan. Lupa haettu konepistoolia varten.

·        9mm pistooli perittynä perintökalleutena ”muistoksi”. Ei perusteltua syytä aseluvalle.

·        Ak74 ampumahiihtoon

·        SMG-8 huumediileriä vastaan. Ei perusteltua syytä aseluvalle.

·        Mp5sd ”100% suojaamaan” perustetun yrityksen tarpeisiin. Ei perusteltua syytä aseluvalle

Vielä ei kannata luovuttaa, vaan aseluvalle on tottakai mahdollista saada vihreää valoa pelissä.

CRA:ta ym. ”laittomia aseita” omistavia osapuolia on infottu erikseen.

Aseluvissa tai henkilöpapereissa oli useita tapauksia, joissa emme olleet varmoja kumpaa nimeä pelaaja haluaa käyttää. Mikäli nimi on väärä tai papereita ei ole vielä tehty olemme varanneet ilmoittautumisen viereen erillisen offgame-palvelupisteen lupasotkuja varten.

Lue lisää


Järjestyssäännöt

Alueen järjestyssäännöt on julkaistu. Järjestyssäännöt löydätte täältä.

Huomiokaa että järjestyssäännöissä mainittu ajoneuvojen nopeusrajoitus on voimassa koko pelialueella. Tämä on lisätty myös pelin sääntöihin.

Lue lisää


Tietopakettia pelaajille

Enään pari viikkoa tapahtumaan aikaa ja tässä olisi hieman infopakettia.

Kyläalueen sähköt

Kyläalueelle tulee sähköä jota pelaajat voivat käyttää valaistuksia ym. varten. Sähkö tulee kylän keskikontille nr 609. Pelillisesti sähköä hallinnoi Jämsän alueen sähköyhtiö, jolta sähkö tulee ostaa pelissä. Jos otat omia valaisimia mukaan, niin toivomme pelaajia suosimaan esimerkiksi led-toimisia työmaavaloja halogeenien sijaan.

Vesihuolto

Vesihuoltoa on saatavilla organisaattorikopin vierestä sekä ilmoittautumiskontin läheisyydestä. Huomaat kyllä jomman kumman vesipisteistä saapuessasi ilmoittautumiseen.

Kyläalueen talot

Kyläalueen taloja ei voi erikseen varata pl. tiettyjä osapuolia. Idea on yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen: Jos talo on vapaa -> voit majoittua sinne. 

Henkilöllisyyshakemukset

Muistutamme vielä pelaajia tekemään henkilöllisyys ja aselupa -hakemukset verkossa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumisen yhteydessä on erillinen luukku mistä omat henkilöllisyyspaperit voi noutaa ja jos niitä ei ole ennen peliä haettu, tulee asioinnista hieman pidempi.

http://carrington3.ehasa.org/henkilollisyys/

Aseluvat

Aselupia on tullut kohtuullisen hyvä määrä ja lähtökohtaisesti suurin osa on hyväksytty. Mikäli aselupaasi ei ole hyväksytty siitä on oltu sinuun yhteydessä. Valtaosan osapuolista tulee jättää aseensa ilmoittautumisen yhteydessä olevaan asekauppaan pelin alussa, minkä jälkeen aseen voi ostaa tai varastaa asekaupasta omaa henkilökohtaista "salasanaa" vastaan. Tällä pyrimme välttämään sen, ettei kenenkään omaisuus päädy vääriin käsiin.

http://carrington3.ehasa.org/aseluvat/

Tapahtuman aikataulu on julkaistu

Aikataulun löydät täältä.

Alueelle järjestetään perjantaina K18-pregamet.

Ajoneuvot

Peliin on sallittu ottaa oma ingame-ajoneuvo. Ajoneuvon kanssa tulee ikkunat pitää auki tiellä ajettaessa. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on ingame-ajoneuvo.

Pelialueen kartta

Linkki

Osapuolten keskustelualueet

Ehasan foorumeille on luotu jokaiselle osapuolelle omat keskustelualueet, missä voi jakaa tietoa ja suunitella tulevaa peliä. 

Lue ohjeet keskustelualueille liittymisestä

 

 

Lue lisää


BBS Rekrytoi

Black Bear Security hakee riveihinsä ryhmällistä turvallisuusalan ammattilaisia.

Ensisijaisesti haemme siis valmista, johdettua ryhmää, mutta tarpeen tullen myös yksittäiset spesialistit voivat mahtua mukaan.

Tarjoamme Jämsässä monipuolisen ja haastavan työympäristön, sekä raudanlujan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

  1. Lähetä sähköpostia pelinjohdolle osoitteeseen info@ehasa.org otsikolla"Carrington 3 - hakemus BBS-osapuolelle"
  2. Esittele itsesi lyhyesti ja ilmoita halukkuutesi osapuolelle. Lähetämme paluuviestinä ohjeet jatkon suhteen.

Lue lisää


The Agency

Mystinen dokumentti, mikä on vuotanut internettiin Turvallisuuspoliisiin kohdistuneen tietovuodon seurauksena.

Linkki pdf-tiedostoon

Lue lisääCarrington 3 hihamerkit

Ehasa teettää peliin omat hihamerkit.

Merkit tulevat myyntiin 5€ kappalehintaan.

Kyselyt: info@ehasa.org

Lue lisää


Sääntöjä päivitetty

Tapahtuman sääntöjä on päivitetty vangitsemisen osalta. Poliisit ja miksei myöskin yksityinen turvallisuuspalvelu voivat käyttää vangitsemisen yhteydessä pelinjohdolla ennakkoon hyväksytettyjä käsirautoja vangin käsien sitomiseen, mikäli pelaaja antaa tähän suostumuksensa. Muuten käytetään maalarinteippiä.

Lisäksi sääntöihin lisätty kohta sumuttaminen. Sumuttamista käytettiin jo viime carringtonissa poliisin voimankäyttövälineenä, nyt tätä varten on tehty omat sääntönsä.

Lue lisää


Tilastoa ilmoittautumisesta

Uutisen kirjoitushetkellä tapahtumaan on ilmoittautunut 103 pelaajaa. Maksimipelaajamäärä vaihtelee siinä 200-210 välillä, eli noin puolet paikoista on täytetty ja aika monta kuukautta vielä itse peliin.

Tilastojen mukaan pelaajien keski-ikä on tällä hetkellä 23 kuten viime vuonnakin. Ilmoittautumistiheys on ollut myös aikalailla samaa luokkaa viime vuoden kanssa. Eiköhän me saada peli täyteen loppukesään mennessä ;)

Ne jotka ovat kiinnostuneet ase- ym. luvista, niin niitä voi alkaa odottelemaan lähempänä peliä. Muistakaa kaikki rekisteröityä foorumeille ja siellä liittyä oman osapuolenne keskustelualueelle!

 

Lue lisää


Jämsän poliisilaitos tiedottaa

JPT- Jämsän poliisin tietojärjestelmä

Vaiherikkaan (ja halvan) kilpailutus- ja suunnittelutyön tuloksena Jämsän poliisilaitos ylpeänä esittelee: JPT - Jämsän poliisin tietojärjestelmä

JPT:n tarkoituksena on parantaa Jämsän poliisilaitoksen operatiivisia johtovalmiuksia ja rikosten selvittämiskykyä tarjoamalla kaikki oleellisimmat tietojärjestelmät samaan järjestelmään integroituna. JPT:n hanke- ja toteutustyöryhmässä on mukana tunnettuja henkilöitä Korkkilan maineikkaan poliisilaitoksen, sekä Korkkilan neuvoston jäsenistöstä. 

Tietojärjestelmällä pyritään parantamaan Jämsän poliisilaitoksen tulosta, jotta vältytään poliisin seuraavalta hallintorakenneuudistukselta (PORA 31) ja kyetään ylläpitämään vähintään nykyinen toiminnan taso ja toimintavalmiusajat.

Jämsän poliisilaitos julistaa haettavaksi konstaapelin virkoja Jämsän järjestyspoliisisektorille. Tehtäviin kuuluu muun muassa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen, valvonta- ja hälytystoimintatehtävät, rikostorjunta-/tutkintatehtävät, sekä ennalta estävä toiminta Jämsän poliisilaitoksen toimialueella. 

Tutustu JPT:n julkiseen koekäyttöversioon täällä: jpt.ehasa.org

Hae konstaapelin virkaa Jämsän järjestyspoliisissa täältä.


Hyvää ja turvallista kevättä toivottaa,
Jämsän poliisilaitos

Lue lisää


Pelialuekatsaus

Kävimme 15.3 Jämsässä tutustumassa pelialueeseen. Alla videota ja kuvia pelialueesta: Kuvia alueesta

Lue lisää


Ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen peliin on avattu! Lue ilmoittautumisohjeet huolellisesti läpi ja tutustu osapuoleesi. Muista myös maksaa ilmoittautumisesi ajoissa, niin saamme pelin hankinnat tehtyä vaivatta ;)
 Ilmoittaudu peliin

Lue lisää


Carrington 3 www-sivut avattu

Carrington Event 3 -tapahtuman www-sivut on julkaistu. Palaute ja kehitysehdotukset: info@ehasa.org

Lue lisää