Tietopakettia pelaajille

Enään pari viikkoa tapahtumaan aikaa ja tässä olisi hieman infopakettia.

Kyläalueen sähköt

Kyläalueelle tulee sähköä jota pelaajat voivat käyttää valaistuksia ym. varten. Sähkö tulee kylän keskikontille nr 609. Pelillisesti sähköä hallinnoi Jämsän alueen sähköyhtiö, jolta sähkö tulee ostaa pelissä. Jos otat omia valaisimia mukaan, niin toivomme pelaajia suosimaan esimerkiksi led-toimisia työmaavaloja halogeenien sijaan.

Vesihuolto

Vesihuoltoa on saatavilla organisaattorikopin vierestä sekä ilmoittautumiskontin läheisyydestä. Huomaat kyllä jomman kumman vesipisteistä saapuessasi ilmoittautumiseen.

Kyläalueen talot

Kyläalueen taloja ei voi erikseen varata pl. tiettyjä osapuolia. Idea on yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen: Jos talo on vapaa -> voit majoittua sinne. 

Henkilöllisyyshakemukset

Muistutamme vielä pelaajia tekemään henkilöllisyys ja aselupa -hakemukset verkossa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumisen yhteydessä on erillinen luukku mistä omat henkilöllisyyspaperit voi noutaa ja jos niitä ei ole ennen peliä haettu, tulee asioinnista hieman pidempi.

http://carrington3.ehasa.org/henkilollisyys/

Aseluvat

Aselupia on tullut kohtuullisen hyvä määrä ja lähtökohtaisesti suurin osa on hyväksytty. Mikäli aselupaasi ei ole hyväksytty siitä on oltu sinuun yhteydessä. Valtaosan osapuolista tulee jättää aseensa ilmoittautumisen yhteydessä olevaan asekauppaan pelin alussa, minkä jälkeen aseen voi ostaa tai varastaa asekaupasta omaa henkilökohtaista "salasanaa" vastaan. Tällä pyrimme välttämään sen, ettei kenenkään omaisuus päädy vääriin käsiin.

http://carrington3.ehasa.org/aseluvat/

Tapahtuman aikataulu on julkaistu

Aikataulun löydät täältä.

Alueelle järjestetään perjantaina K18-pregamet.

Ajoneuvot

Peliin on sallittu ottaa oma ingame-ajoneuvo. Ajoneuvon kanssa tulee ikkunat pitää auki tiellä ajettaessa. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on ingame-ajoneuvo.

Pelialueen kartta

Linkki

Osapuolten keskustelualueet

Ehasan foorumeille on luotu jokaiselle osapuolelle omat keskustelualueet, missä voi jakaa tietoa ja suunitella tulevaa peliä. 

Lue ohjeet keskustelualueille liittymisestä